Bezoek de online shop. Voor actuele prijzen en veel voordeel, bestel direct in de shop. Gratis verzending. Vandaag tijdig besteld, morgen in huis!

Tips voor het kiezen van een babyfoon met camera

Tips voor het kiezen van een babyfoon met camera

Een babyfoon met camera speelt een zeer belangrijke rol in de mechanische wereld van vandaag. Ouders van baby’s hebben het druk en hebben niet altijd genoeg tijd genoeg tijd om bij hun baby te zijn gedurende de dag. De baby achterlaten in de handen van een oppas is een optie. Is er geen oppas beschikbaar dan is een beeld babyfoon een goede optie. Iedere ouder kan bezorgd zijn over haar baby, dat is normaal. En dat is de reden waarom er babyfoons met camera zijn. Zo kun je zorgen voor je baby, zelfs als je buiten in de tuin werkt, tv aan het kijken bent, het huis schoonmaakt of als je op bezoek bent bij de buren. Er zijn een aantal essentiële punten waar je op kunt letten bij het kiezen de juiste babyfoon met camera. Hieronder zijn de paar basis punten die handig zijn bij het kiezen van een beeldbabyfoon.1 – Video & helder geluid – Dit is een van de belangrijkste functies waar je naar moet kijken. De helderheid van de video en audio moet duidelijk zijn, zodat je altijd kunt zien en horen of alles in orde is met de baby als dat nodig is. Vaak wordt in de specificaties het bereik weergegeven in meters, dit bereik is in open veld. De het bereik binnenshuis zal daardoor anders zijn, omdat elk huis qua bouw en obstakels verschilt. De beeld babyfoons van Luvion hebben een goed bereik, ook binnenshuis. De Luvion Prestige Touch heeft zelfs een terugspreek-functie, wat uniek is voor een babyfoon met camera. Deze babyfoon heeft ook een groot en helder beeldscherm van maar liefst 7 inch.2 – Digitale babyfoon met camera – Er zijn 2 soorten beeldbabyfoons. Een analoge en een digitale. De nieuwste introductie is de digitale versie. Let er op dat de beeldbabyfoon 100% digitaal is. Als de babyfoon met camera niet 100% digitaal is, dan kunnen 2 signalen botsen met elkaar. Het betekent dat als de buren ook een beeld babyfoon hebben, dan kan het mogelijk zijn dat zij uw baby aan bekijken zijn in plaats van hun eigen. Ga daarom voor een volledig 100% digitaal apparaat.

 Met een digitale beeldbabyfoon kunt u ook het kanaal van het signaal wijzigen, zo zit de uw wifi internet de babyfoon verbinding niet in de weg of andersom.

3 – Night Vision of nachtzicht – Dit is een andere belangrijke functie. In het geval dat je je baby ‘s nachts wilt bekijken, kan je dit doen met deze nachtzicht modus. Dus, zelfs als het licht in de kamer van de baby is uitgeschakeld, is het nog mogelijk om je baby te zien. Het enige nadeel is dat je de baby te zien is in zwart-wit en niet in kleur modus.4 – MicroSD – Dit is meer een leuke functie dan een belangrijke. Met deze functie kun je momentopnamen van uw baby maken, zelfs wanneer je niet bij de baby in de buurt bent. Als je kindje een aantal onvergetelijke momenten uitvoert, dan kunt u door te klikken de opname starten. De totale opname tijd is afhankelijk van de capaciteit van de microSD-kaart.

 De Luvion Grand Elite heeft deze functie.

5 – Camera hoeken – Sommige camera-babyfoons bieden camerahoeken waardoor je je baby kunt zien, zelfs wanneer hij / zij verplaatst is. Dit gebeurt wanneer de baby iets gegroeid is en begint te bewegen in de wieg. Met behulp van deze functie kunt de hele kamer van de baby overzien, zodat u weet waar uw baby is.

 De nieuwere beeld babyfoons hebben ook de mogelijkheid om er meerdere camera’s mee te gebruiken. Zo kunt u nog meer zien, of tegelijkertijd uw andere kindje er mee in de gaten houden.

Dat waren enkele van de belangrijkste tips voor het kiezen van de juiste babyfoon met camera.

Specificaties
Afbeeldingen
Reviews
Reacties
Videos
  • Tips voor het kiezen van een babyfoon met camera specificaties

  • Tips voor het kiezen van een babyfoon met camera fotos

  • Tips voor het kiezen van een babyfoon met camera reviews

  • Reacties en opmerkingen

    Reacties staan uit voor dit product.

  • Videos