Luvion Babysense

Luvion Babysense

De BabySense is een zeer gevoelig apparaat dat de ademhaling en bewegingen van je baby tijdens de slaap contoleert door middel van de matras. De BabySense is zeer effectief en heel eenvoudig. Het “houdt een oogje” op je baby wanneer je niet in de babykamer bent. U kunt werken of rusten zonder zorgen, u wordt gewaarschuwd als er een potentieel gevaarlijke situatie voordoet.

Luvion Deluxe Dect-100

Luvion Deluxe Dect-100

De Luvion Dect babyfoon Deluxe-100 is uitgevoerd in een mooi wit lichtblauw design. Een mooie babyfoon die u niet hoeft weg te stoppen in de woon- of slaapkamer. Voor zien van handige functies en het allerbelangrijkste een helder zuiver geluid.

Luvion Prestige Touch Eco

Luvion Prestige Touch Eco

De Prestige Touch Eco van Luvion is een beeldbabyfoon met een extra groot scherm van maar liefst 7”. De babyfoon is uitbreidbaar met 3 extra camera’s en door middel van de quad functie kunt u alle zoons en dochters tegelijkertijd in het oog houden.

Luvion Grand Elite

Luvion Grand Elite

De Luvion Grand Elite is een beeld babyfoon met veel functies. Het belangrijkste, genieten van een haarscherp en volledig storingsvrij beeld, zodat je altijd de kleine in de gaten kan houden. Ook het geluid van je baby komt zuiver tot je gehoor.

Luvion Platinum 2

Luvion Platinum 2

Deze Luvion babyfoon is voorzien van de laatste digitale Wi-Fi technologie en heeft daardoor een extra ver bereik buitenshuis van max 200 meter en is daarmee meteen 100% storingsvrij. Het unieke aan deze Luvion Camera babyfoon is dat deze set uit te breiden is tot max 4 Camera´s, en u ook tegelijkertijd naar alle 4 de beelden kunt bekijken door de Quad functie. Tevens heeft u met deze set ook uitstekend beeld op de 2.4 Inch display in het donker dankzij de ingebouwde infrarood op de camera.

Over Luvion

Over Luvion

Luvion is een Nederlands merk dat technologisch vernieuwende babyproducten ontwikkeld. Vooral de mooie witte babyfoons met camera zijn populair. Kenmerkend zijn het gebruiksgemak, de zuivere storingsvrije verbinding en een goede klantenservice.

Luvion Deluxe Exact 60 Babyweegschaal

Luvion Deluxe Exact 60 Babyweegschaal

Met deze witte babyweegschaal kan je eenvoudig en exact het gewicht van je baby bijhouden. De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat je kindje goed in de weegschaal blijft liggen.